Motor

Rijles motor

Voor zowel motor theorie als praktijk ben je bij Verkeersschool Moerkerk aan het juiste adres. We bieden verschillende lespakketten met lessen van 60 minuten gegeven door een ervaren instructeur. Combineer je praktijklessen met een complete theoriecursus om voordelig en snel aan de slag te gaan.

Theoriecursus motor
Meer dan 90% slaagt de eerste keer na het volgen van deze unieke theorie opleiding!

Heb je moeite met leren? Wil je de eerste keer slagen voor het theorie examen? Volg dan onze unieke cursus waarbij je klaargestoomd wordt voor het theorie-examen bij het CBR! Na het volgen van deze cursus slaagt 90% al de eerste keer voor het examen. Ook voor de kosten hoef je het niet te laten, je betaalt nu namelijk slechts 110,- incl. 1 theorie examen.