Bromfiets

Bromfiets

Voor zowel de theorie als de praktijkopleiding ben je bij Verkeersschool Moerkerk op het juiste adres. De theorie opleiding volg je bij ons op de rijschool en duurt twee avonden van 17.00 tot 21.00 uur met aansluitend het theorie examen bij het CBR. Theorieboeken hoef je niet te kopen, deze krijgt je van ons in bruikleen, wel vragen we een borg van 50 euro. De borg ontvang je weer retour na het behalen van je rijbewijs.Nadat je geslaagd bent voor je theorie examen zullen we in overleg de praktijklessen gaan indelen.

De praktijklessen worden op één dag gegeven met aansluitend het praktijkexamen bij het CBR. Wij als rijschool hebben de beschikking over les bromfietsen welke beschikbaar zijn voor de praktijklessen. Ook helmen zijn beschikbaar op de rijschool, je hoeft dus geen eigen helm mee te nemen.Als je meer informatie wenst omtrent de bromfietsopleiding staat het je uiteraard vrij om contact met ons op te nemen.

Bromfiets rijbewijs al vanaf 250,- euro!