Personenauto

Rijles personenauto

Bij Verkeersschool Moerkerk krijg je les van een vaste instrukteur/trice. De rijles duurt 60 minuten en je wordt thuis opgehaald, of als je dat wilt op een ander adres bijv. school of werk. De instructeur/trice maakt gebruik van een leskaart, je kan dus altijd zien hoe ver je bent met de opleiding. Je kunt kiezen voor een reguliere opleiding of een spoedcursus. De lessen worden in moderne nieuwe lesauto’s gegeven en ook is er een automaat beschikbaar voor de rijopleiding. Je krijgt les van een vaste instructeur/trice.

Vekeersschool Moerkerk is een door Spectrum Nederland erkende rijschool voor kandidaten met autisme, ADHD en verwante problemen. Ook zijn er speciaal opgeleide instrukteurs voor faalangst.

Uiteraard ben je ook welkom om een theorieopleiding te volgen. We beschikken over een eigen theoriecentrum met moderne leermiddelen.